άδειες λειτουργίας καταστημάτων τεχνικό γραφείο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τεχνικό Γραφείο

Χαράλαμπος Ανδριόπουλος

Μηχανολόγος Μηχανικός

ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Για να λειτουργήσει με νόμιμο τρόπο μια μεγάλη ή μικρή επιχείρηση, χρειάζονται μια σειρά από ειδικές άδειες και εγκρίσεις ανάλογα με τη χρήση.

αδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Η πιο συνηθισμένη κατηγορία καταστημάτων και επιχειρήσεων που απαιτούν άδεια λειτουργίας είναι Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές, καφενεία, καφετέριες, μπαρ, κυλικεία, αναψυκτήρια, πρατήρια άρτου και ζαχαροπλαστικής, internet café, καντίνες κλπ ).
Η άδεια αυτή θα εκδοθεί από τον Δήμο ή την Κοινότητα στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση και για την έκδοσή της θα χρειαστούν μια σειρά από τεχνικά σχέδια και δικαιολογητικά (πιστοποιητικό πυροπροστασίας, βεβαίωση κύρια χρήσης, άδεια μουσικών οργάνων, προδιαγραφές χώρων, αποτύπωση καταστήματος κτλ.), καθώς και η γνωμάτευση της αρμόδιας Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου ή της Κοινότητας στην οποία θα δραστηριοποιηθεί η επιχείρηση.

Στο γραφείο μας αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία αδειοδοτήσεως της επιχείρησής σας.

Καλό θα είναι πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση κάποιου χώρου και πολύ περισσότερο πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία διαμόρφωσης ενός χώρου με σκοπό την έναρξη οποιασδήποτε επιχείρησης και ειδικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας έτσι ώστε να προχωρήσουμε στους βασικούς αρχικούς ελέγχους, όπως τον έλεγχο της άδειας το κτιρίου για παράδειγμα, και να φροντίσουμε να αποφύγετε καταστάσεις και προβλήματα τα οποία μπορεί να είναι ανυπέρβλητα και να μην σας επιτρέπουν να πάρετε τελικά άδεια λειτουργίας.

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες μηχανικού και ανεξάρτητου συμβούλου και έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε τη μελέτη και την έκδοση αδειών καταστημάτων και επιχειρήσεων όλων των κατηγοριών (βιοτεχνιών, επαγγελματικών εργαστηρίων, αρτοποιείων, τυποποιητηρίων, πρατηρίων υγρών καυσίμων, συνεργείων κλπ.).
Θα είμαστε μαζί σας από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού, θα αναλάβουμε τις απαιτούμενες μελέτες και σχέδια Μηχανικού καθώς και τη σύσταση του φακέλου με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Αφού προχωρήσουμε στην κατάθεση του φακέλου στις αρμόδιες υπηρεσίες θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξης της μέχρι την τελική έγκριση.

αδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι να εκδοθεί η άδεια και να φτάσει στα χέρια σας δεν είναι εύκολο να προκαθοριστεί γιατί εξαρτάται από το είδος της επιχείρησης αλλά και τον ρυθμό προόδου της υπηρεσίας στην οποία έχει κατατεθεί ο φάκελος.
Αν και η αρχική εντύπωση είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι από την πλευρά σας έτσι ώστε να επιταχύνετε τη διαδικασία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν ακολουθήσετε τη σωστή σειρά των διαδικασιών, όπως θα σας συμβουλέψει το Τεχνικό Γραφείο μας και συνδυάσετε το ρυθμό εκτέλεσης των εργασιών με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί μπορεί να μειωθεί σημαντικά.
Η συνεργασία με έναν έμπειρο συμβούλο θα έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να συντομευθούν ο απαιτούμενος χρόνος αλλά μπορεί να μειώσει και τα έξοδα εγκατάστασης.

Tο γραφείο μπορεί να παρέχει και υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας για όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΈλλης 3, Πλατεία Αγ. Αθανασίου - ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ - ΗΛΕΙΑ
τηλ. & fax: 26220 23385
κιν.: 6974304526

texniko-grafeio
τεχνικος ασφαλειας αμαλιαδα
Σχεδιασμός - Κατασκευή Ιστοσελίδας: MultiWeb
μηχανολoγος μηχανικoς