άδειες λειτουργίας καταστημάτων τεχνικό γραφείο ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τεχνικό Γραφείο

Χαράλαμπος Ανδριόπουλος

Μηχανολόγος Μηχανικός

ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ

έκδοση άδειας βιοτεχνίας Κάθε μεταποιητική επιχείρηση, καθώς και οι επιχειρήσεις που η δραστηριότητά τους περιλαμβάνει τη χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού (επαγγελματικά εργαστήρια, βιοτεχνίες, βιομηχανίες), πρέπει να εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας από την ανάλογη αρχή.
Η άδεια αυτή είναι απαραίτητη για τη έναρξη των εργασιών και την λειτουργία της επιχείρησης. Τέλος η ύπαρξη άδειας λειτουργίας είναι μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την ένταξη μιας επιχείρησης σε προγράμματα επιχορήγησης και χρηματοδότησης.

Για την απόκτηση της άδειας λειτουργίας η επιχείρηση θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένες διαδικασίες που είναι διαφορετικές ανάλογα με το πεδίο δράσης της.
Η διαδικασία μελέτης και έκδοσης, ανάλογα με την περίπτωση, περιλαμβάνει συνδιαλλαγή με ένα πλήθος υπηρεσιών (Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Πολεοδομία, Υγειονομικό, κλπ), στις οποίες θα πρέπει να κατατεθούν μελέτες. Στη συνέχεια εν λόγω υπηρεσίες πραγματοποιούν αυτοψίες και η διαδικασία ολοκληρώνεται με την έγκριση της άδειας έτσι ώστε η επιχείρηση να λειτουργεί νόμιμα.

αδειες βιοτεχνίαςΤο γραφείο μας μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών καθώς και την διεκπεραίωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έκδοση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης σας, με γνώμονα τη δική σας άριστη εξυπηρέτηση στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και στην αδειοδότηση σημαντικού αριθμού βιομηχανικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας, πλήρη υποστήριξη για την σχεδίαση, την διάρθρωση και κατανομή των χώρων παραγωγικής διαδικασίας και εγκατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού.
Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας αφενός να καλύπτονται οι απαιτήσεις της νομοθεσίας και αφετέρου να ικανοποιούνται οι πραγματικές λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης τους.

Tο γραφείο μπορεί να παρέχει και υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας για όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις.ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΈλλης 3, Πλατεία Αγ. Αθανασίου - ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ - ΗΛΕΙΑ
τηλ. & fax: 26220 23385
κιν.: 6974304526

texniko-grafeio
τεχνικος ασφαλειας αμαλιαδα
Σχεδιασμός - Κατασκευή Ιστοσελίδας: MultiWeb
μηχανολoγος μηχανικoς